Lessen

Mijn naam is Janneke Vis en ik geef sinds 2005 tennisles. Op het CIOS Haarlem heb ik het A- en B licentie voor tennisleraar behaald. Naast tennis heb ik de vakken loop- en conditietrainer, fitnessinstructeur en beroepen in uniformen behaald. Als tennistrain(st)er is het belangrijk, maar ook leuk om je te blijven ontwikkelen. Zo heb ik al een aantal cursussen gedaan en er zullen er nog velen volgen. Tijdens mijn opleiding op het CIOS gaf ik les bij verschillende clubs in de kop van Noord-Holland voor twee tennisscholen. In 2013 ben ik gestart met Advantage Tennisactiviteiten om als zelfstandig ondernemer tennislessen te verzorgen en de aangesloten verenigingen te ondersteunen en adviseren in de organisatie. Binden en verbinden is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven en daar wil Advantage Tennisactiviteiten met de passie en kennis die zij heeft, haar steentje bijdragen aan tennisverenigingen.  Advantage Tennisactiviteiten verzorgt de lessen bij T.V. Sint Maarten, T.V. Dirkshorn en vanaf april 2019 zullen wij ook de lessen gaan verzorgen bij T.V. Groetincke en Koedijker T.V. Naast het verzorgen van de lessen helpen wij de verenigingen met ledenwerving en organiseren wij schooltennis voor de scho(o)l(en) in het dorp van de plaatselijke tennisvereniging. Verder ondersteunen en adviseren wij commissies binnen de vereniging, daar waar nodig is. Naast het geven van tennislessen ben ik in januari 2019 een Multi SkillZ Academy gestart wat staat voor de psychomotorische ontwikkeling van kinderen en het doel is om kinderen fitter, vaardiger, sneller en beweeglijker te maken.

Als trainster, maar ook als speelster staat bij mij spelbeleving voorop. Ongeacht op wat voor niveau je speelt, iedereen heeft beleving op zijn/haar eigen manier en heeft een andere motivatie om te tennissen. Ik vind het belangrijk dat men met plezier naar de baan komt, maar ook met een voldaan en blij gevoel weer naar huis gaat. Ik heb altijd op de zondag, landelijke mix competitie gespeeld voor verschillende clubs. Sinds 2013 speel ik voor T.C. Schoorl en speelden we zaterdag gemengd, hoofdklasse. In 2019 zal ik samen met Erik uitkomen op zaterdag gemengd in de topklasse. Naast de competitie speel ik in de zomer nog een aantal toernooien. Uiteraard hoop ik net als ieder jaar zoveel mogelijk mensen op de baan te zien, en nieuwe mensen te verwelkomen, om er met z’n allen een mooi, gezellig en sportief seizoen van te maken! Heb je vragen over, of wil je meer informatie over tennislessen, verenigingsondersteuning, of onze andere tennisactiviteiten neem dan gerust contact op met mij.

Janneke Vis

www.advantagetennis.nl 
06-51144550

Mijn naam is Erik Beeldman. Ik ben 19 jaar en ik ben werkzaam bij Advantage Tennisactiviteiten onder leiding van Janneke Vis. Ik zit in het 4e jaar van de opleiding Sport en Bewegen waar ik het keuzevak tennis heb gevolgd en mijn uitstroomvak is sport, bewegen en gezondheid. Ik tennis zelf bij T.C. Schoorl en sinds 2018 in het 1e gemengd team op zaterdag, waar we vorig jaar kampioen zijn geworden en komend seizoen zullen uitkomen in de topklasse.

Ik ben een allround speler, ik vind het lekker om alles terug te brengen in het spel, maar als ik aanvallend kan gaan spelen vind ik dat zeker niet erg. Ik vind het leuk om als tennisleraar mijn werk uit te oefenen, omdat ik het leuk vind om mensen van alle leeftijden te trainen, motiveren en uiteindelijk beter te zien worden. Ik kijk er naar uit om de lessen te gaan verzorgen bij de Koedijker T.V. De lessen worden gegeven op donderdag en ik hoop dat we in de toekomst dit kunnen gaan uitbreiden. Ook gaan wij ons best doen om nieuwe leden te kunnen verwelkomen bij de vereniging en zullen wij schooltennis gaan organiseren om op die manier ook jeugdleden te werven en de Koedijker T.V. weer nieuw leven in te blazen. Ik heb er zin in! Mochten er vragen zijn, stel deze gerust via [email protected] of 06-47184046 Ik zie jullie graag op de baan! Erik      

Erik is in het bezit van het KNLTB A-licentie  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 562 0500

Adres

Saskerstraat 171 Postbus 5 .
1831 CN Koedijk 1830 AA

KVK-nummer

40635410